renovatie

Een mooie tuin is een lust voor het oog! Maar in het onderhoudt gaan heel wat vrije uurtjes zitten. Wilt u genieten van uw tuin maar heeft u geen tijd om deze zelf bij te houden, sluit dan een onderhoudscontract af.
Wij bieden u veel mogelijkheden, zoals: onkruidbeheersing, gazononderhoud, bemesting, snoeibeurten in voor- en najaar, vakantieonderhoud zodat u na de vakantie niet direct in de tuin hoeft te werken, het verzorgen van uw vijver, maar ook het jaarrond verzorgen van uw tuin.

Het onderhoud kan gebeuren op afroep, maar onderhoudscontracten behoren ook tot de mogelijkheden; u kunt kiezen uit wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten, alleen maaien of compleet onderhoud,de mogelijkheden zijn zeer divers.
Tenslotte; U heeft een mooie tuin waar u volop van geniet. Toch zou u wat wijzigingen aan willen brengen zonder dat dit hoge kosten en veel overlast met zich meebrengt. Dan is renovatie een goede optie. Ook nu worden er in overleg met u meerdere mogelijkheden voorgelegd, waarbij rekening word gehouden met de bestaande tuin. Voorbeelden hiervan zijn: de aanleg van een vijver, het vervangen van bestrating of het wijzigen van beplanting.

Is uw belangstelling gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

uw tuin, onze zorg.

Met vriendelijke groet,

Geert en Klaske van der Woude

Copyright 2009 Hoveniers G. van der Woude.